Mad & Mennesker klar til madglade turister

Helle MogensenPressemeddelelser

Der er travlt på den bornholmske fødevare- og gastronomiscene. Det kan du læse om i magasinet Mad & Mennesker, der netop er udkommet i en helt ny udgave.

 
Succeshistorierne står i kø når vi taler om Bornholm og fødevarer. Det gælder både når nye producenter stolt viser deres produkter frem. Når etablerede producenter indgår nye samarbejde og dermed når nye markeder. Når restauranterne udvider deres åbningstider og dermed er med til at forlænge turistsæsonen. Alle de gode historier skal fortælles og det bliver de i magasinet Mad & mennesker, der nu kommer på gaden i 3. udgave.

 
Magasinet fortæller nogle af hemmelighederne bag de mange succeser og sætter fokus på personerne bag. Blandt emnerne i den nye udgave, er fortællingen om den nye istid på Bornholm. Om jagten på den bornholmske terroir – kan man lokalisere de specielle lokale smagstoner i bornholmsk producerede fødevarer videnskabeligt? Om at Bornholm og fisk hænger uløseligt sammen, hvad enten du vil fange dem eller få dem leveret til døren. Ja, der er masser af historier at dykke ned i. Et gennemgående tema hele vejen rundt er samarbejde, både på tværs af brancher men også blandt producenter, der sælger samme produkt.

 
”Vi hylder i ”Mad og Mennesker” maden og de mange mennesker, der står bag de gode og stærke initiativer. Tiltag, der styrker turismen og er med til at understøtte den gode udvikling. Vi glæder os samtidig over det styrkede samarbejde mellem brancher og producenter, som blot gør os endnu stærkere som ø”, udtaler Pernille Kofod Lydolph, direktør Destination Bornholm.

Magasinet er blevet til i et samarbejde mellem Destination Bornholm i samarbejde med Gaarden/Gourmet Bornholm, Bornholms Brand og Magasinet Bornholm.

Mad & Mennesker udkommer i 70.000 eksemplarer. Politikens læsere i ØST har allerede modtaget magasinet sammen med deres avis i sidste uge. Derudover bliver magasinet distribueret via messer og lignende markedsføringsaktiviteter, som Destination Bornholm og Madkulturhuset Gaarden/ Gourmet Bornholm deltager i. Såfremt du ønsker et eller flere eksemplarer af magasinet, kan det/de hentes i Bornholms Turistinformationer i Rønne, Allinge, Nexø. Aakirkeby, Hasle, Gudhjem og Svaneke.

 

Magasinet kan også læses online her: http://www.destinationen.dk/vores-aktiviteter/markedsfoering/temakataloger

 

Spørgsmål til denne pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm, direktør Pernille Kofod Lydolph på 24 27 10 04 eller pernille@bornholm.info eller presseansvarlig Helle Mogensen på 56 93 03 67 eller hellem@bornholm.info.