Bornholm.info i ny indpakning og med nye funktionaliteter

Helle MogensenPressemeddelelser

Destination Bornholm er gået i luften med et helt nyt og banebrydende site. Det nye site giver de bornholmske virksomheder helt nye muligheder for at markedsføre sig overfor turisterne.

Den digitale verden er i rivende udvikling. Derfor har Destination Bornholm med økonomisk opbakning fra Bornholms Vækstforum lanceret et nyt site som imødekommer turisternes behov før, under og efter ferien.

Hjemmesiden tager i sin opbygning konsekvensen af den udvikling vi har set henover de senere år; nemlig at bornholm.info bruges som én stor søgemaskine for Bornholms turisme. Søgefunktionen møder derfor også gæsten midt for forsiden.

Bornholm.info´s tidligere 2 hjemmesider, desktop samt mobilsite, er nu samlet til én stærk platform. Det øger Bornholms synlighed i søgemaskiner som fx Google. Indholdet tilpasses endvidere skærmstørrelsen på brugernes mobil, tablet eller computer og bliver dermed brugbart for gæster i alle typer situationer.

En række temasider på sitet, guider brugerne til at finde de virksomheder, events eller lign., der er relevant for netop deres type ferieønsker på øen. Samtidig åbner det nye site muligheden for at promovere ambassadører og influencers, både lokale, udenøs samt internationale og dermed blandt andet få presseomtale til at leve endnu længere.

Med 1,2 mill. årlige besøgende har sitet de senere år vist en markant vækst i antal besøgende og er derfor i dag en væsentlig faktor i arbejdet med at sikre kendskab og interesse til Bornholm og guide gæsterne igennem de mange oplevelsesmuligheder og praktiske oplysninger.

”Tak til Bornholms Vækstforum for at bakke op om hjemmesidens videreudvikling og dermed sikre et meget vigtigt bidrag til Bornholms turisme. Kampen om turisternes gunst er stor. Derfor er det vigtigt med en stærk platform til glæde og gavn for øen”, siger Pernille Kofod Lydolph, Destination Bornholm.

Efter lanceringen fortsætter projektet med forbedringer af sitet. Senere på året lanceres en app, som gør det muligt for turisten og den lokale bornholmer at findes events, attraktioner og øvrige virksomheder. App´en henter data fra bornholm.info. Hjemmesiden er desuden fortsat i proces frem imod at få lagt alt indhold ind. Eventarrangører opfordres i den forbindelse til at kontakte Destination Bornholm i forhold til at få lagt indhold ind på hjemmesiden. Skriv til info@bornholm.info eller ring til 5695 9500

 

Spørgsmål til denne pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm, direktør Pernille Kofod Lydolph på 24 27 10 04 eller pernille@bornholm.info eller presseansvarlig Helle Mogensen på 56 93 03 67 eller hellem@bornholm.info.