Danmarks sejeste livreddere skal igen findes på Bornholm

Helle MogensenPressemeddelelser

Bornholm er populær som tv kulisse. Så populær at DR Ultra, for 2. år i træk, har optaget succesprogrammet ”Livredderne” på øen. Programmerne vises fra i dag og 5 mandage frem.
Så er der igen tv fra Bornholm. I sommeren 2016 var et tv hold på øen for at optage 6 programmer, der blev vist på DR´s ungdomskanal Ultra i foråret 2017. Tv holdet var så begejstrede for Bornholm og de unikke rammer, øen tilbyder, at de valgte at sæson 2 også skulle optages på Bornholm. Holdet var tilbage i juli og er nu klar til at forkæle deres seere med en dosis Bornholm.
Vært på programmerne, Joakim Ingversen, udtaler: ”Det var en stor fornøjelse at være tilbage og optage på Bornholm. Det er jo efterhånden blevet en god sommertradition at komme til Bornholm og optage. Og det bedste af det hele var, at vi fik optaget en super fed ny sæson af ”Livredderne”. Jeg håber rigtig meget at I vil se med. Jeg lover at det er en sæson fyldt med action i de unikke rammer.”
Baggrunden for programrækken er at Danmark er omgivet af vand, og DR Ultra sætter, i samarbejde med TrygFonden, fokus på sikkerheden ved de danske kyster samt kystlivredning. Valget af Bornholm som location for begge programrækker var oplagt. Den spektakulære natur, de optimale betingelser for outdooraktiviteter samt den store hjælp tv holdet har fået på øen, har været udslagsgivende.
Udsendelserne fra Bornholm sendes på DR Ultra mandag den 25. september og de næste 5 mandage kl. 18.

 

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm, Pernille Lydolph 24271004 eller pernille@bornholm.info eller presseansvarlig Helle Mogensen 56930367 eller hellem@bornholm.info

 

Redaktionschef på programmerne Morten Lübbert kan kontaktes såfremt der er spørgsmål til selv tv produktionen og/eller udsendelserne på 25320693