bornholm.info for turister

Er du turist på Bornholm? Så besøg hjemmesiden bornholm.info. På siden finder bl.a. inspiration til en fantastisk ferie på solskinsøen, lister over events i din ferieperiode samt oplysninger om attraktioner, seværdigheder, overnatningssteder samt transport til, fra og rundt på øen. Siden indeholder også praktisk information, som gør dit ophold på Bornholm lettere. Vi opdaterer bornholm.info løbende, så du altid får de nyeste og mest relevante oplysninger om Bornholm på dansk, engelsk, tysk og polsk.

Som medlem af Destination Bornholm er du garanteret en basisprofil på bornholm.info. Basisprofilen indeholder et billede, en kort tekst og dine kontaktinformationer.

Du kan også opgradere din basisprofil til en Digitalpakke#1 eller #2. Pakkerne indeholder en lang række fordele, som gør din profil langt mere attraktiv og endnu mere synlig over for Bornholms turister. Med en digitalpakke får du mulighed for at tilføje flere billeder, flere søgeord samt at skrive en længere og mere sælgende tekst til din side på bornholm.info. Med pakkerne følger også målrettede annoncer i nyhedsbreve samt Facebookopslag.

Fakta om Bornholm.info:

  • bornholm.info er det oficielle website for Bornholms turister
  • Hjemmesiden har over 600.000 årlige besøg med et månedligt gennemsnit på 51.000 besøgende
  • Besøgstallet topper i juli med over 107.000 månedlige besøg
  • bornholm.info findes i en dansk, tysk, engelsk og polsk sprogversion
  • mobiloptimeret version til smartphones og tablets på m.bornholm.info

Læs mere om Destination Bornholms digitale kanaler

Undersøgelser har vist, at turister i stigende grad søger information om deres rejsemål via digitale og online kanaler. Som bidragyder har du derfor muligheden for at blive promoveret gennem flere af Destination Bornholms forskellige digitale kanaler. På siden ‘Vores digitale kanaler‘ kan du læse mere og få et samlet overblik over dine markedsføringsmuligheder via Destination Bornholms digitale kanaler.

Spørgsmål til bornholm.info?

Kontakt Digitalkoordinator Stefan Erik Asp, tlf. 5693 0366 eller Webmaster Dennis M. Tomiola, tlf. 5693 0363, for en uddybende gennemgang af dine muligheder.