Bornholms Turistinformation

Driften af turistinformation på Bornholm sker i henhold til resultatkontrakt med Bornholms Regionskommune. Turistinformation er et forretningsområde under Destination Bornholm.

Medarbejderne på Bornholms Turistinformation i de forskellige byer er eksperter på netop deres område, og de hjælper dig gerne videre med oplysninger om overnatning på Bornholm, oplevelser, transport til og fra øen – eller netop de ønsker om information, du måtte have.

Du finder mere information om de enkelte turistinformationerne og deres åbningstider her:

Bornholms Velkomstcenter i Rønne blev indviet d. 4. juni 1992. Selve bygningen er skabt i samarbejde med Steenbergs Tegnestue, Bornebusch Tegnestue og arkitekt Michael Jürgensen. Huset fungerer i dag som turistbureau med hertil hørende opgaver. Bornholms Velkomstcenter har årligt ca. 70.000 besøgende og har i vintermånederne 2,5 fastansatte medarbejdere, mens der i den travle sommerperiode ansættes yderligere 3 medarbejdere.

Velkomstcentret løser først og fremmest opgaver for vores turister, primært som information om Bornholms mangfoldige oplevelsesmuligheder. Dette sker gennem:

  • vedligehold og opdatering af information på internetportalen www.bornholm.info, herunder udsendelse af nyhedsbreve
  • information ved henvendelse pr. mail, telefon og personligt fremmøde
  • forsendelse af brochurer, bøger, souvenirs m.v. på forespørgsel

Der er salg af kort, bøger og souvenirs både i Velkomstcentret samt i webshoppen på bornholm.info. Man kan også købe billetter til en række arrangementer, bl.a. gennem samarbejde med BornholmBilletten og Billetlugen. Desuden er Velkomstcentret behjælpelig med bookning af overnatning, oplevelser m.v.

I Velkomstcentret er der opstillet PC’er med internetadgang til fri afbenyttelse for turisterne, ligesom der er gratis trådløst netværk, så gæsterne kan anvende deres egne bærbare computere.

Velkomstcentret er en åbenlys mulighed for de virksomheder, der gerne vil gøre opmærksom på sig selv overfor turisterne. Alle, som bidrager til Destinationens arbejde, har ret til gratis hyldeplads til brochurer i Velkomstcentret.

Se hvordan du melder dig til som bidragyder og hvilke andre fordele du opnår HER.