Destination Bornholm stræber efter at skabe værdi for alle vores bidragydere.

Nogle bidragydere deltager i vores store kampagner i ind- og udland, andre har behov for annoncering på det andet niveau.

Udover vores generelle kampagner tilbyder vi derfor fællesannoncering på flere niveauer, såfremt vi mærker opbakning til det fra erhvervet. Fællesannoncering består som regel af en eller flere annonceringer, som kombinerer branding af Bornholm med produktannoncering for at generere salg.

Ved fællesannoncering planlægger Destination Bornholm et antal indrykninger, udarbejder materialet og eksekverer tiltaget. Et antal partnere fra erhvervet leverer information om produkttilbud, evt. også billedmateriale, og betaler et mindre beløb for produktannoncen.

I 2016 har vi mindre kampagner, forudsat tilslutning, omkring golf, Kunstrunden og Kulturugen. Såfremt der er opbakning til kampagner på andre om områder, som vores generelle kampagner ikke favner, kan Destinationen kontaktes.

Kontakt: Har du interesse i fællesannoncering, er du velkommen til at kontakte marketingchef Dorthe Lind Thornton, tlf. 5693 0364.

Kampagner Læs mere
Velkomstcenteret Læs mere
Digitale Kanaler Læs mere
Konsulentydelser Læs mere