Deltag på messer i 2018

Bornholm har altid været synlig på feriemesser i Danmark og på en række messer på vores nærmarkeder. Formålet med messedeltagelsen er, at synliggøre Bornholm som destination overfor rejselystne mennesker, og fortælle om, hvad Bornholm kan tilbyde indenfor overnatning, oplevelser, kunsthåndværk og fødevarer m.m.

Ferie for alle – Herning
Det glæder os at fortælle, at det nu igen muligt at tilmelde sig til Skandinaviens største feriemesse ”Ferie for alle” i Herning, fra d. 23. – 25. februar 2018.
Messen var i 2017 en stor succes, med over 59.000 besøgende og mere end 1100 udstillere. Vi forventer igen i 2018 at deltage med en stor stand, på 300m2, som ud over udstillere, vil bestå af den 7 meter høje bornholmske rundkirke, røgeriskorstenene, bindingsværkshuse og den ellers helt unikke torvestemning.

Som i de forrige år støtter Destination Bornholm op om den bornholmske messedeltagelse med økonomi, messeudstyr og personaleressourcer. Det gør vi, da vi kan se hvor godt de besøgende på messen hvert år tager imod os. Dernæst viser en undersøgelse foretaget af ferie messen, at ’Danmarksferie Hallen’, er den næstmest besøgte på messen, lige efter ’udlandsferie – Europa’.

”Ferie for alle” messen er en helt unik mulighed for at markedsføre sig overfor de rejselystne danskere, særligt, på grund af lokationen i Herning, overfor de jyske rejsende. De jyske rejsende er i særdeleshed nærliggende at markedsføre sig overfor, i en tid, med et stigende antal fly med afgang fra Billund, Aalborg og fra juli 2018, også fra Sønderborg.

”Ferie for alle” er derfor en rigtig god måde for dig at komme i kontakt med besøgende, andre udstillere, presse, samt andre aktører i branchen. Destination Bornholms støtte, betyder at du har mulighed for at deltage for 6500 kr.

Messer i Tyskland
I 2018 forventer vi igen at deltage på messer i Tyskland. Da Molslinjen har meldt ud, at de planlægger helårssejlads mellem Rønne og Sassnitz og samtidig øger både frekvens og kapacitet ombord på færgen, finder vi det særligt vigtigt at være synlige på det tyske marked i nu og i fremtiden.

Derudover er Danmark i år officielt partnerland på Reisen Hamburg messen i Tyskland, som har over 70.000 besøgende. At være partnerland sikrer meget mere
fokus og PR og indeholder blandt andet øget on- og offline markedsføring, Danmark pressekonference, officiel åbning, hvor der forventes prominent kongelig deltagelse og fokus på budskaberne om Dänische Ostsee og Nordsee.

Messerne vi forventer at deltage i, i 2018:
Reisen Hamburg – Nordtysklands største rejsemesse, hvor Danmark i år er partnerland. Messen tiltrækker over 70.000 besøgende fra Nordtyskland – hovedsageligt fra Hamborg, Slesvig-Holsten og Niedersachsen. (7. – 11. februar 2018)
ITB (Berlin) – (174.000 besøgende 7. – 11. marts 2018, kun de to ”slutbruger” dage)

Tysk messeavis
Efter ønske fra flere partnere, vil vi igen i år lave en messeavis til de tyske messer. VisitDenmark har oplyst, at den målgruppe der besøger de tyske messer, efterspørger et fysisk produkt de kan tage med sig. Der vil derfor blive produceret et oplæg på 4000 messeaviser. Messeavisen vil foruden annoncer have 8 siders redaktionelt indhold og blive delt ud på begge messer. Man kan være med på to prisniveauer:

Pris helside: 2500 kr. ex. moms
Pris dobbelt side: 4500 kr. ex. moms

Der er et begrænset antal annoncer til salg.

Der vil til begge de tyske messer være en repræsentant fra Destination Bornholm, som vil arbejde aktivt med profileringen af Bornholm og distributionen af brochurer.

Sådan deltager du
Vil du være med til at promovere din virksomhed, samt Bornholm på ”Ferie for alle” messen. Så tilmeld dig nu, mens der endnu er plads.

Deadline for tilmelding til al messeaktivitet (”Ferie for alle” i Herning og tysk messeblad):
mandag d.13. november 2017.

Tilmelding kan ske til Kristina Lindberg: kristina@bornholm.info.

NB: Vi har ikke p.t. planlagt messeaktiviteter på det svenske og det norske marked, ligeledes heller ikke pop-up aktiviteter på det danske marked. Det skyldes primært, at vi hidtil ikke har fået mere end et par enkelte interessetilkendegivelser til den type aktivitet

Som altid forudsætter Destination Bornholms messedeltagelse på samtlige markeder tilstrækkelig tilslutning fra vores bidragydere.