Bornholm har altid været synlig på feriemesser i Danmark og på en række messer på vores nærmarkeder.

Bornholm har altid været synlig på feriemesser i Danmark og på en række messer på vores nærmarkeder. Formålet med messedeltagelsen er, at synliggøre Bornholm som mulig destination overfor rejselystne mennesker, og fortælle om, hvad Bornholm kan tilbyde indenfor overnatning, oplevelser, kunsthåndværk og fødevarer m.m..

Danmark

Vi planlægger at deltage på Scandinaviens største feriemesse, “Ferie For Alle” i Herning, den 24. – 26. februar 2017. Her vil vi præsentere de mange rejseglade danskere for et autentisk bornholmsk miljø md bl.a. en 7 meter høj bornholmsk rundkirke, tre røgeriskorstene, bindingsværkshuse, smagsprøver, musik og torvestemning. Bornholms stand er typisk på over 300 m2, og vi sætter igen fokus på bl.a. overnatning, oplevelser og fødevarer i tre intensive dage.

Vi tager i 2017 også det overordnede ansvar for eventen “Bornholm i København”, som finder sted på Rådhuspladsen i København den 29. april 2017.

Tyskland

Vi deltager også på en række tyske messer i starten af 2017. Vi vil formentlig samarbejde med VisitDenmark og markedsføre Bornholm som del af det samlede Ostsee koncept i et set-up med egen dansk badehytte/messestand.

Messedeltagelsen forventes at få bred eksponering inden, under og efter messen gennem nyhedsbreve til 100.000 abonnenter, pressemeddelelse, social media (42.000 fans på Facebook) og præsentation på messeflyer. Messekonceptet er i 2015 evalueret af både deltagere og kunder og har fået mange rosende ord med på vejen, f.eks.:

Det siger partnere:
• 100% er meget tilfreds med VisitDenmarks nye messe- og eventsetup
• 33% finder i meget høj og 67% i høj grad, at de møder potentielle kunder på VisitDenmarks events og messer
• 100% er meget tilfreds med VisitDenmarks messer og events

Det siger kunderne:
• 90% er tilfredse eller meget tilfredse med Danmarks look and feel
• 63% synes Danmarks præsentation er bedre end de andre landes
• 72% vil højsandsynligvis eller sandsynligvis rejse til Danmark efter deres besøg på messestanden
• For 72% har et messebesøg indflydelse på deres rejsebeslutningsproces

Norge og Sverige

Aktiviteter på det svenske og norske marked 2017 afventer.

Tilmelding til messerne

Hvis du vil være med til at promovere bornholmske oplevelser og produkter, anbefaler vi dig at være med på nogle af de mange messer, Destination Bornholm deltager på i 2017.

Vi præsenterer typisk vores planlagte messeaktiviteter i sidste uge af september, hvor vi inviterer alle vores bidragydere til vores årlige markedsføringsmøde. Du kan se materialet fra dette års markedsføringsmøde her:

Klik og download her

Tilmelding

Tilmeldingsfrist for messeaktiviteter 2017: Senest den 14. oktober 2016, kl. 12.00

Tilmelding til Ferie for Alle-messen: gertrud@bornholm.info
Tilmelding til tysk og dansk messeavis: tilmelding@bornholm.info

NB: Vi har ikke p.t. planlagt messeaktiviteter på det svenske og det norske marked, ligeledes heller ikke pop-up aktiviteter på det danske marked. Det skyldes primært, at vi hidtil ikke har fået mere end et par enkelte interessetilkendegivelser til den type aktivitet

Som altid forudsætter Destination Bornholms messedeltagelse på samtlige markeder tilstrækkelig tilslutning fra vores bidragydere.