Vær med på Open2day – det virtuelle visitkort

OPEN2DAY.DK/bornholm – den nemme vej til åbningstider
Destination Bornholm har lanceret en ny service, der gør det nemt for dig, at synliggøre dine åbningstider samt nemt og hurtigt for vores gæster, at få et overblik over hvem der holder åbent på hele Bornholm – et slags virtuelt visitkort på hjemmesiden www.OPEN2DAY.DK/bornholm og som app.

OPEN2DAY.DK/bornholm – gratis for medlemmer også i 2016
Som en ekstra service kan alle, der bidrager til Destination Bornholm, komme gratis på OPEN2DAY.DK/bornholm i hele 2016. Normalprisen pr. år er kr. 1.000.

OPEN2DAY.DK/bornholm er nemt – du retter selv!
OPEN2DAY.DK/bornholm er et enkelt system, der gør det nemt for dig som virksomhed at opdatere. Når du melder dig til, får du oprettet et visitkort med billede, logo, en kort tekst samt dine aktuelle åbningstider. Herefter kan du selv rette i både tekst og åbningstider og på denne måde vil det året rundt være nemt for vores gæster at orientere sig om, hvem der holder åbent på Bornholm.

OPEN2DAY/bornholm også som App
Du finder OPEN2DAY.DK på hjemmesiden www.OPEN2DAY.DK/bornholm eller du kan downloade den via den gratis app til Android eller iPhone. App’en kan desuden bruges som lokal telefonbog, da du kan ringe op til virksomheden herfra.

OPEN2DAY.DK/bornholm markedsføres bredt
OPEN2DAY.DK/bornholm markedsføres på www.bornholm.info og på www.faergen.dk

  • På Bornholms Velkomstcenter, på Færgen og på øens turistbureauer hænger klistermærker med link og QR-kode til OPEN2DAY.DK/bornholm
  • Alle, der køber en billet med Færgen til Bornholm får et link til OPEN2DAY.DK i deres
    bekræftelsesmail.
  • Hos Bornholms Velkomstcenter står en touchstander udelukkende til brug for OPEN2DAY.DK
  • Hos Bornholms Velkomstcenter kan du hente visitkort med henvisning til OPEN2DAY.DK/bornholm, som du kan give dine kunder.

OPEN2DAY.DK – på Samsø, Langeland, Amager, Lolland-Falster, Møn, Stevns og Bornholm
OPEN2DAY.DK har allerede i nogle år fungeret med succes på Amager og systemet er nu udvidet med både Samsø, Langeland, Lolland-Falster, Møn, Stevns og Bornholm.

Kontakt
Ønsker du at tilmelde dig OPEN2DAY.DK/bornholm eller har du brug for yderligere informationer, kan du kontakte webmaster Dennis Tomiola på mail dennis@bornholm.info.

Det er en forudsætning for at være med i OPEN2DAY.DK, at du bakker op om Destination Bornholms arbejde gennem det årlige bidrag.

Tilmeld dig OPEN2DAY – sådan gør du!

Du kan tilmelde dig OPEN2DAY.DK ved at gå ind under ”Tilmelding” samt ”Annonce” helt nederst på forsiden af www.OPEN2DAY.DK/bornholm
Her vil du finde en kort tekst, som guider dig til at få oprettet et visitkort. Tryk herefter på ”Upload”.
Herefter vil du blive kontaktet for billede og logo – og dit visitkort vil blive lagt op.

Hvordan præsenteres din virksomhed?
Din virksomhed præsenteres med et visitkort, som ligger i en af de 10 kategorier. Inden for hver kategori kan brugeren sortere efter Kategori, Beliggenhed, Åbent i dag eller Alfabetisk. Dette gøres i rullemenuen i øverste venstre hjørne, når man har valgt en kategori.

Opdatering af visitkort
For at sikre, at OPEN2DAY.DK/bornholm altid præsenterer korrekte oplysninger om åbningstider, vil du løbende modtage opdateringsmails, som det er vigtigt, at du reagerer på.

Du bestemmer selv, hvor ofte du vil modtage disse opdateringsmails, alt efter hvilken type virksomhed, du har. Vi anbefaler dog, at du opdaterer hver uge, så det bliver rutine og det dermed sikres, at åbningstiderne er korrekte.

Du vil modtage en opdateringsmail mandag morgen kl. 8.00, som du skal reagere på – enten ved at bekræfte eller at ændre dine åbningstider. Reagerer du ikke, kommer der en ny mail tirsdag kl. 8.00.

Hvis du ikke inden tirsdag kl. 12.00 har reageret på mailen, vil dit visitkort blive fjernet, så kunden ikke går forgæves. Så snart du opdaterer, er dit kort naturligvis på igen. Du kan framelde opdateringsmails, hvis du f.eks. i en periode er på ferie.

Administration
I menuen i nederste højre hjørne på forsiden af OPEN2DAY.DK/bornholm finder du menupunktet ”Medlem” og “Login“. Herfra kan du:

  • Når som helst ændre dine åbningstider. Log ind, ændr og gem.
  • Ændre mailpåmindelser, så du ikke får disse om vinteren, hvis du er en sæsonvirksomhed
  • Se statistik
  • Som noget nyt kan du hente en Widget – et lille stykke kode, som du (eller din webmaseter) kan sætte ind på din egen hjemmeside, hvilket betyder, at når du opdater dine åbningstider på OPEN2DAY.DK, så følger det automatisk med over på egen hjemmeside, så du kun skal opdatere ét sted.

Support
Har du spørgsmål til systemet eller går du i stå i din tilmelding, er du altid velkommen til at kontakte Susanne Hesseldal på mobil 2380 9559 eller sende en mail til susanne@open2day.dk