Eventkalender med spændende events

Benyt Destination Bornholms eventkalender og få en oversigt over alle de spændende events og arrangementer, som finder sted på Bornholm. Med eventkalenderen fra Destination Bornholm er dine gæster altid sikret en opdateret liste med sjove aktiviteter på Bornholm. Destination Bornholms eventkalender benyttes bl.a. af DR Bornholm.
Eventkalender

Læg en event i eventkalenderen

Alle er velkomne til at lægge en event i eventkalenderen. For at indtaste en event i Destination Bornholms eventkalender, skal du være oprettet som bruger og logget på. Når du er logget på som bruger, kan du oprette ny event, ændre, slette eller kopiere events. Du kan oprette din event under “Tilføj event” til højre på siden.
Log på eventkalenderen og opret event

Guide til eventkalenderen

Hvert felt i eventkalenderen giver dig en forklaring til, hvordan det skal udfyldes. Hvis du har problemer med at indtaste din event, kan du benytte vores guide, som du finder herunder.
PDF-guide til eventkalender

Har du spørgsmål til eventkalenderen, så kontakt Webmaster Dennis M. Tomiola, tlf. 5693 0363

Få indhold fra eventkalenderen på din hjemmeside

 • RSS-feed
  Hvis du er interesseret i at hente indhold fra vores eventkalender, kan du benytte et rss-feed med de 50 mest aktuelle begivenheder.
  Se mere her
 • Iframe
  Du kan også vælge, at indsætte kalenderen ved hjælp af en iframe:
  <iframe src=”http://calendar.bornholm.info” width=”100%” height=”1500″ scrolling=”auto” allowTransparency=”true” frameborder=”0″>
  <p>Din browser understøtter ikke iframes.
  <a href=”http://calendar.bornholm.info” target=”_blank”>Klik her</a>for at åbne kalenderen i et nyt vindue.
  </p></iframe>