Grafisk assistance

Få hjælp til grafisk assistance hos Destination Bornholm

Hvis du ønsker opsætning af annoncer, kan du få grafisk assistance hos Destination Bornholms grafiske designer, Sandra Melskens.

Hos Destination Bornholm hjælper vi også med opsætning af brochurer, produktion af visitkort, postkort, plakater, streamere, ideer til logo mv. for vores bidragydere. Vi har et godt kendskab til Bornholm og turisterhvervet og vil i de fleste tilfælde kunne hjælpe dig. Det kan ske, at vi på grund af arbejdspres med interne opgaver ikke kan påtage os hasteopgaver. Men hvis du henvender dig i god tid, kan vi stort set altid få passet opgaven ind i arbejdsplanen.

Pris: 600 kr. ex moms pr. time. Der afregnes pr. påbegyndt halve time. Ved større opgaver aftales fast pris.

Kontakt: Grafisk Designer Sandra Melskens, sandra@bornholm.info, tlf. 5693 0343

OBS: Vores grafiker Sandra Melskens er på barsel, så det er desværre ikke muligt for os at varetage grafiske opgaver på nuværende tidspunkt. Vi forventer Sandra er tilbage på fuld tid til foråret 2017.

Hjælp til din digitale synlighed

En virksomheds digitale forretning skal ses i sammenhæng med resten af virksomheden, dvs. at der er flere faktorer der har indflydelse på ens digitale tilstedeværelse samt resultater. Vores tilgang er at se holistisk på forretningen og tilpasse dette som en kanal, der afspejler den gældende forretningsstrategi.

Søgemaskiner er den mest afgørende faktor i dag for at kunne tiltrække besøgende til sin forretning og skaber ofte 85% af ens trafik. Google er den altdominerende spiller på dette marked, hvorfor optimering mod netop denne del kan sikre relevant og måldrivende trafik. Afhængigt af virksomhedens ambitionsniveau samt ressourcer, kan synergier skabes gennem kombinationen af andre kanaler herunder sociale og emails.

Vi fokuserer på at bygge solide fundamenter for vores partnere gennem brug af data og “test & learn”-principper. Med fundament menes et generelt løft til virksomheden, fremfor et hurtigt quick fix. Den digitale transformation stopper som resten af ens virksomhed aldrig og det er meget mere end en markedsføringskanal hvis mulighederne udnyttes.

At være synlig på de digitale medier er altafgørende i dag, hvis du vil sikre din egen markedsføring og skabe en god grobund for salget.

Vi tilbyder at hjælpe med dette – mere konkret kan vi understøtte din virksomhed på følgende områder:

  • Analyse af website
  • Analytics opsætning og rapportering
  • Kampagneeksekvering digitalt (i alle lande) Adwords, medier, etc.
  • SEO optimering
  • Projektledelse af siteudvikling
  • “djævlens advokat på initiativer”
  • Digital strategi

Særpris til og med februar 2017: 500 kr ex. moms pr. time (mod normalt 750 kr). Normalprisen i markedet ligger på mellem 1250 og 1400 kr. Der indgås en aftale om et maks. antal timer månedligt ud fra opgaven.

Prisen er gældende for op til 30 timer månedligt, og vi håndterer forespørgslerne efter først-til-mølle princippet. Destination Bornholm fremsender faktura efter forbrugt tid månedligt. Særprisen er kommet i stand grundet Business Center Bornholms opbakning til initiativet.

Kontakt: Digital koordinator Stefan Erik Asp, stefan@bornholm.info, tlf. 5693 0366 eller Henrik Astrup Sørensen henrik@ovian.dk, 42 48 44 07